duminică, 21 septembrie 2008

Prietenie

Ce este un prieten? Ce semnifica el pentru unii dintre noi? Cum ne manifestam ca si prieteni?
Ce pot spune aici, e parerea mea personala despre prietenie si definitia unui prieten.
Pentru mine, un prieten, este acea persoana asa de apropiata incat sa-i pot destainuii absolut tot, toate sentimentele mele, chiar si cele mai ascunse ganduri. Persoana in care ma pot increde, si de la care sa pot sa primesc un sfat. Persoana atat de apropiata tie incat sa o simti de la mile departere. Persoana care e langa tine atunci cand ai nevoie, nu e obligatoriu sa fie langa tine in permamenta.
Prieten, cel mai bine ar fi sa-ti fie prieten, iubitul tau, sotul, logodnicul, sau oricum doriti sa-i spuneti. In al doilea rand, prieteni ar trebui sa-ti fie parintii, dar sa nu profitati prea mult de asta si sa confundati lucrurile. Un sfat parintesc e totusi altceva. Prieten, poate sa-ti fie si o persoana din afara. Si dupa parerea mea ea poate sa-ti fie cel mai bun prieten care exista. Cu conditia sa nu te judece. ea neavand nici o legatura de sange cu tine, fara sentimente de alt gen pentru tine, poate privii lcrurile din exterior.

Un comentariu:

Becky spunea...

sa comentez si eu....uite, eu zic ca oamenii sunt ca un mozaic.au parti bune, parti rele.cateodata si cel mai bun prieten iti poate fi dusman, si poti sa primesti cea mai mare palma de la cel mai de incredere om al tau.asta-i viata.
prieten poate fi pe moment oricine,un prieten este cel care iti este alaturi.daca intr-o situatie mai putin obisnuita primesti cel mai bun sfat de la un strain, atunci pentru acea situatie, pt acele minute el/ea ti-a fost prieten, caci pt aia sunt prieteni(sfat,suport,vorbe,intelegere,ce ai tu nevoie)
prieten poate fi si chiar este de ex cel care iti zice in fata unele chestii pe care tu nu vrei sa le auzi sau sa le admiti, pt mine prieten este cel care se risca sa spuna adevarul, sa fie sincer, este defapt mai mult decat prieten este om.eu vreau sa fiu inconjurata nu de prieteni ci de oameni, calitate rara ..
si acuma pe sfarsit si cateva cuvinte pt tine:P te puuuup,astept cu drag revenirea ta acasa si iesirile in oras :*;)